Plavolasa zvezdnica malih zaslonov danes neprepoznavna

Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart Foto: Profimedia Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart je bila ena najbolj priljubljenih plavolask na malih zaslonih v 90. letih prejšnjega stoletja. Danes je mama treh otrok in brez ličil skoraj neprepoznavna.
Oglej si celoten članek

Sabrina, mala čarovnica je bila serija, ki so jo mladi v 90.letih spremljali na malih zaslonih. Plavolaso čarovnico, ki je imela govorečo mačko, je igrala zdaj 40-letna Melissa Joan Hart. Lansko leto je serija praznovala 20. obletnico in ob tem je igralka povedala: »Ne bi rada, da naredijo novejšo različico serije. Na serijo me vežejo sami lepi spomini in ne bi rada, da se naredi nekaj, kar mi na koncu ne bi bilo všeč, bila bi škoda.«

Melisso so paparaci ujeli v Sydneyju skupaj s tremi otroci, 11-letnim Masonom, devetletnim Braydonom in štiriletnim Tuckerjem. Danes Melissa še vedno igra, a v malo manj prepoznavnih filmih in serijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.