Planetova zvezda se že več let sooča z zelo težko življenjsko preizkušnjo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kljub težki situaciji nad življenjem ne obupuje.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek se je na Planet TV začel nov resničnostni šov Večerja za 5: Na deželi. V ospredju nove oddaje bodo druženje, zabava, lokalni recepti in lokalne sestavine. V prvem tednu bomo spoznali, kako je vse našteto videti v Dobu z okolico. Vsak večer bo kuhal eden izmed petih udeležencev, ki tokrat niso zvezdniki, kot so bili v oddaji Riba, raca, rak, so pa poznani v svojem okolišu. Drugi ga bodo ocenjevali, konec tedna pa bomo videli, kdo se je najbolj izkazal.

Včeraj je v šovu svoje kulinarične spretnosti pokazala 50-letna Marjeta. Marjeta je gospodinja in kmetica, ki rada vrtnari in hodi v gore, največ pa ji pomeni družina.  Zanjo je težka življenjska preizkušnja, skrbi za nepokretnega moža, ki se že 16 let bori z multiplo sklerozo. Pri tem ji ob strani stojijo in pomagajo vsi trije otroci. Nov zagon v življenju pa ji daje to, da je babica. Nadeja se zmage, saj bo za recept uporabila babičino jed. S svojo večerjo je navdušila. Od 40 možnih točk jih je prejela kar 38.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.