Planet TV: Tekmovalka je čutila, da se ne obeta nič dobrega, imela je prav ...

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kakšen preobrat v šovu Življenje na tehtnici.
Oglej si celoten članek

Planet TV je poskrbel za veliko presenečenje, ki ga tekmovalci šova Življenje na tehtnici niso bili najbolj veseli. Da se ne obeta nič dobrega, je Adriana napovedala takoj. "Čuden občutek imam za danes. Vedno, ko pride Klemen, je nekaj novega. Kot sem rekla ... To ne bo nič dobrega," je dejala. 

In res, Klemen Bučan je tekmovalcem razložil nova pravila. Producenti so jih razdelili v nove ekipe - v dvojice. Ta teden se bodo skupaj borili:

Luka in Urban
Blanka in Anže
Nejc in Miha
Denis in Teja
Ina in Adriana

To pa še ni  bilo vse. Dvojice je nato čakal prvi izziv, med katerim so morali jesti bombone. Zmagala je Adriana, ki jih je pojedla 57! Z Ino sta za nagrado lahko odločili, kdo bo ta teden smel trenirati s trenerjema in kdo ne. Srečneži so Urban, Anže, Miha, Teja in Ina. 

Na koncu tedna bo štela skupna izguba teže. Tekmovalca, ki bosta izgubila najmanj kilogramov, bosta pristala na izločanju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.