Planet TV: Kakšna agresija! Bi morali producenti ukrepati?

Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI
Kirsch in Nives sta bila nad videnim šokirana.
Oglej si celoten članek

Nekateri tekmovalci v šovu Življenje na tehtnici očitno ne trenirajo dovolj trdno, saj imajo še dovolj časa za prepire. V hiši je bilo celo tako napeto, da je Miha spakiral kovčke. 

Najprej je počilo med Ino in Adriano, ki skupaj tvorita zeleni tim. Ina je Nejcu rekla, da je dobro odigral svojo nalogo, ko je Adriano spodbujal, da je na skušnjavi posegla po bombonih, čeprav je rekla, da se ničesar ne bo pritaknila. Adriana je to slišala in znorela. "Same spletke. Hinavka, lažnivka, nikomur nič ne poveš v obraz. Ti govoriš njemu proti meni! Si sprana?" je kričala Adriana, Ina pa je ostala mirna, a zagrozila: "Kot je ona prizadela mene ... Bom poskrbela, da bo tudi sama (tako prizadeta, op. avt.)"

Adriana je bila tako jezna, da je raztrgala zeleno majico ... "Držati bi morali skupaj. Kako boš držal skupaj s tako kuzlo?" je še izjavila Adriana, ki meni, da ji Ina ne želi ničesar dobrega.

Anže je za spor okrivil Adriano, ki po njegovem mnenju "vedno nekaj išče", da bi sprožila prepir. "Upal sem, da igra, a vedno bolj se mi dozdeva, da je res takšna. Žal mi je zanjo in za vse nas, ki moramo to gledati," je dodal.

V sobo, v kateri sta se prepirali Ina in Adriana, je nato stopila Blanka in verjetno ji je bilo že naslednji trenutek žal, saj jo je Nejc obtožil, da krade. Zameril ji je, ker je, medtem ko je spal, iz njegove sobe vzela mačjo hrano in nahranila prostoživečo mačko. "Jaz se hrano zrihtal, ti samo drži gobec. Ti si jo hranila s tuno, lahko bi umrla," je kričal. 

Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI

Na obisk sta prišla Kirsch in Nives, ki sta bila nad videnim šokirana. Tekmovalce sta posadila za mizo, kjer je Nejc spet izbruhnil in v jezi večkrat udaril po mizi. Najbolj jezen je bil zato, ker je bil on tisti, ki je prosil za mačjo hrano in prevzel odgovornost za hranjenje. Blanka je razložila, da je šla po konzervo le zato, ker je bila mačka lačna, saj je bilo že pozno. Nejc je nato izjavil, da ga je zmotilo tudi to, da je Blanka mucki dajala mleko, ki pa ga je slabo prenašala. "Jaz sem bil tisti, ki je čistil za njo," je povedal.

Miha kričanja ni mogel več poslušati in je odkorakal. "Sem na psihiatriji?" je vprašal in Nejcu svetoval, naj gre raje domov k otroku, ne pa da tolče po mizi. "Sem se prišel z enim namenom, ne pa da bom ven prišel nor," je bil šokiran najstarejši tekmovalec, ki ga je Luka na koncu le uspel prepričal, da ostane v šovu.

"Katastrofa. Ne morem verjeti, da so se zaradi ene konzerve sprli. Kdo je vzel konzervo in jo dal mački ... Je** vas in mačka," je situacijo na kratko povzel Luka. Dvojica je na koncu dosegla kompromis. Nejc bo mucko hranil zjutraj, Blanka pa zvečer. 

Kot Miha so bili tudi nekateri drugi tekmovalci mnenja, da takšno obnašanje, kot ga je pokazal Nejc, ne sodi v šov. Na Planet TV smo zato naslovili vprašanje, v katerem primeru bi tekmovalca poslali domov. "Tekmovalca nepreklicno izločimo iz tekmovanja, če pride do fizičnega nasilja. V primeru napetosti med tekmovalci pa se vključi produkcija. Doslej smo vse take napetosti uspešno razrešili s pogovori," so povedali za naš medij.

Foto: Planet TV ŽIVLJENJE NA tEHTNICI

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:58 17. Oktober 2024.

    Kot, da avtor ne bi vedel, da igrajo po v naprej določenem scenariju..Za poneumljanje folka očitno dovolj dobro, da se …

  • 10:29 17. Oktober 2024.

    Lakota povzroči to da so bolj razdražljivi. Potem se kregajo in je show.

  • 09:59 17. Oktober 2024.

    Tile v šovu so skupek zadrogirancev s hrano,ker ne dobijo dovolj kalorij,postanejo agresivni,in to gledajo tudi otroci,res poučno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.