Pivo za boljši seks

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Strokovnjakinja za seks dr. Kat Van Kirk trdi, da pivo izboljšuje posteljne kvalitete moških.
Oglej si celoten članek

Dr. Kat Van Kirk je v knjigi "The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life" razkrila, zakaj bi moški morali pred seksom zvrniti kozarček piva.

Seksologinja in družinska terapevtka trdi, da pivo podaljšuje moško vzdržljivost. Za to se lahko zahvalimo fitoestrogenom v alkoholu, ki zavirajo orgazem.

Temno pivo pa po trditvah strokovnjakinje povečuje moški libido. Erekcije bodo zaradi železa v pivu močnejše, saj izboljšuje cirkulacijo krvi.

Van Kirkova v svoji knjige citira tudi italijanske strokovnjake, ki so odrkili, da dnevno pitje piva izboljšuje moško vzdržljivost v spalnici. Poleg tega pa naj bi pivo zmanjšalo verjetnost za nastanek srčnih bolezni, in to za kar 31 odstotkov.

To pa še ni vse. Pivo, ki je bogato z vitamini B in probiotiki, blagodejno vpliva tudi na prebavo. "To pomeni, da pivo utrjuje zdravje in miri želodec. Med seksom se boste zato počutili bolje,“ pravi strokovnjakinja.

Menda obstaja celo pivo 50 Shades of Green (Petdeset odtenkov zelene), za katerega bi lahko rekli, da je bilo ustvarjeno za boljši seks. Pitje tega piva namreč "povečuje željo po seksu, izboljšuje pretok krvi in stimulacijo živčevja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.