Piruete s prižgano sireno

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kdaj pa kdaj tudi policistom, ki dan za dnem lovijo prehitre voznike po cestah, popustijo zavore in si zaželijo naenkrat izživeti vse, kar se dolga leta kopiči v njih.
Oglej si celoten članek

Neki avstralski policist si je septembra s prižgano sireno privoščil nekaj tako imenovanih krofov po pesku v bližini Pertha na zahodu države in požel navdušenje množice navzočih. Na njegovo nesrečo pa se je videoposnetek dogodka pred nekaj dnevi pojavil na spletni strani Youtube in tako je za dogodek izvedela vsa avstralska javnost. Vrhu policije se dejanje moža postave ne zdi prav nič zabavno in razmišlja, da bi policistu pokazal vrata. Sindikat policistov pa meni, da bi bila taka kazen močno pretirana in da bi bil za dirkaško razpoloženega policista dovolj že oster opomin.

To seveda ni prvi primer "čudnega" vedenja med avstralskimi policisti. Leta 2003 so pri divjanju na radar ujeli dva policista, ki sta imela povrhu vsega na sebi še bele kapuce, značilne za rasistično organizacijo kukluksklan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.