Pippa se bo poročila!

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sestra slavne vojvodinje Kate Middleton se bo prihodnje leto sprehodila do oltarja.
Oglej si celoten članek

Po poročanju britanskih medijev sta se Pippa Middleton in njen fant Nico Jackson zaročila. Bankir jo je na kolenih zaprosil za roko med nedavnim obiskom Indije. "Zgodilo se je natanko tako, kot je načrtoval. Zelo romantično in zelo na veliko," je povedal vir blizu para.

Kje točno se bosta poročila, še ni znano, se je pa že namigovalo, da si bosta izbrala Škotsko. "Seveda se poroka v Londonu ne bi mogla nikakor primerjati s poroko njene sestre Kate," še pravi vir.

Je pa znano, da bo Nico prepustil vso izbiro, kar se tiče poroke, svoji izbranki. Želi si le nepozabno fantovščino in poročno potovanje na Karibih.

Božič bosta zaljubljenca, ki sta skupaj 15 mesecev, preživela pri njeni družini v Buckleburyju, za novo leto pa načrtujeta počitnice v Alpah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.