Pippa prav tako kot sestra v belem

Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Žurnal24 Pippa in princ Harry bi bila lep par. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka
Pippa Middleton je na poroki svoje sestre Kate z belo obleko prav gotovo nase privlekla poglede številnih svatov in drugih opazovalcev. Nekateri so bili celo mnenja, da je zasenčila nevesto.
Oglej si celoten članek

Nevestina mlajša sestra, 27-letna Philippa Middleton, znana kot Pippa, ki je s poroko postala del britanske najbolj znane in privlačne družine, je na svatbi prav gotovo očarala številne opazovalce. Tako kot nevesta je nosila belo obleko, kar je sicer malce nenavadno za družico, v kateri pa je bila videti naravnost čudovito. Bela barva je namreč le še bolj poudarila njeno temno polt. "Bila je mahagoni v barvi. Videti je bila naravnost prekrasno," je izjavil eden od svatov.

Njena obleka je prav tako kot Katina delo Sarah Burton.

Za kasnejšo zabavo se je elegantna Pippa preoblekla v smaragdno zeleno obleko z globokim izrezom in tudi v tej osvojila številne poglede.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.