Pink tožijo za 27 tisoč evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška pevka Pink je očitno pozabila na stare obljube, saj svojim nekdanjim producentom ni izplačala dogovorjenega deleža pri dobičku od prodaje pesmi.
Oglej si celoten članek

Leta 1999 je pevka Pink s podjetjem Specialists Entertainment podpisala pogodbo, s katero se je zavezala, da bo podjetje produciralo dve pesmi na njenem debitanskem albumu, hkrati pa bo upravičeno do dela dobička. Dogovorili so se, da si bodo dobiček od prodaje pesmi Can't Take Me Home in Hiccup delili na polovico, a se to še zdaj ni zgodilo. Album je bil uspešnica, prodali so več kot pet milijonov kopij, kar je Pinkino kariero pognalo v višave.

A pri Specialists Entertainmentu še danes niso dobili svojega deleža, zato pevko zdaj tožijo za 36.213,31 ameriških dolarjev (približno 27 tisoč evrov), kar je preostanek neplačanih obveznosti. Tiskovni predstavnik zvezdnice pa pravi, da to ni Pinkin problem, temveč Sonyjev. "Oni so odgovorni za plačilo producentom," je sporočil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.