Pink kot odvisnica od seksa

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka se bo v svoji prvi večji filmski vlogi poskusila kot odvisnica od seksa v filmu Thanks for Sharing.
Oglej si celoten članek

Igranje ji sicer ni tuje, vendar bo Pink tokrat prvič nastopila v glavni vlogi, in sicer bo v filmu Thanks for Sharing odigrala lik svobodomiselne odvisnice od seksa Dede.

V filmu, ki se že snema v New Yorku, bo nastopila z zvezdniki, kot so Gwenyth Paltrow, Mark Ruffalo in Tim Robbins, njen lik pa je povezan z Joshom Gadom, ki nastopa v vlogi Neila – eden od treh odvisnikov od seksa, ki se zdravijo od odvisnosti. "Pink ne bi mogla biti bolj popolna za to vlogo," je povedal scenarist in režiser Stuart Blumberg. "V njej je ravno prava kombinacija srčnosti in ostrosti za vlogo Dede in res smo navdušeni, da lahko delimo njen igralski talent z občinstvom."

Pevka se je pred tem že pojavila v filmu Charliejevi angelčki: S polno brzino leta 2003, imela pa je tudi manjšo vlogo v filmu Katakombe iz leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.