Pikantne perutničke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Čas je za žar! Sezono odpiramo s pikantnimi perutničkami.
Oglej si celoten članek

Sestavine:

  • 1 kg piščančjih perutničk
  • 1 dl kečapa
  • 1 žlica akacijevega medu
  • 1 limona
  • 3 žlice oljčnega olja
  • 2 stroka česna
  • mleti čili
  • sol in poper

Priprava:

  • Limono ožamemo. Kečap, med, limonin sok, stisnjen česen in oljčno olje zmešamo. Začinimo s soljo, čilijem in poprom.
  • Perutničke oplaknemo, osušimo in prelijemo z marinado.
  • Pokrijemo in za vsaj dve uri postavimo v hladilnik.
  • Marinirane perutničke opečemo na žaru.

več receptov za žar poiščite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.