Pia je še moški!

Foto: Pro Plus
Foto: Pro Plus
Pia je danes priznala, da je še vedno moški.
Oglej si celoten članek

Martin in Pia sta se po zabavi vinjena poljubljala na postelji. Zmotila ju je Ana Mari, ki je želela samo preveriti, če sta še vedno oblečena, in vprašala, ali če želita, da ostale stanovalce zadrži v dnevni sobi. Kar naenkrat pa je Martin vstal. Odkril je namreč, da Pia v hlačkah nosi nekakšen plastičen ščit, kar ga je razburilo.
 
Tomaž, Martin, Franc in Sebastjan so se kasneje pogovarjali o Pii. Tomaž je povedal, da ni vredu, da se je zlagala o operaciji in da je vedel, da nosi neko plastično zaščito. Poudaril je tudi, da ni fer, da so punce, če so to vedele, informacijo skrivale pred Martinom. Tudi Sebastjan je povedal, da je zaščito opazil, ko je Pia padla, a ni rekel nič.
 
Martin je kasneje povedal, da je vedel, da je bila Pia nekoč moški in da ga to ne moti. Mislil je namreč, da si je z operacijo spremenila spol, kar očitno ne drži. Pia je nato priznala, da jo operacija spola še čaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.