Pevec priznal seks z moškim

Foto: EPA
Foto: EPA
Lee Ryan. Nova pikantnost iz življenja pevca Blue.
Oglej si celoten članek

O Britancu Leeju Ryanu, ki je zaslovel s skupino Blue, se v zadnjem času veliko piše. Pred nekaj tedni je v javnosti veliko prahu dvignila fotografija njegovega spolnega uda, ki naj bi bila posneta med virtualnim seksom z nekim dekletom.

Sedaj pa je Lee izdal še eno pikantnost iz svojega zasebnega življenja. Priznal je, da je nekoč seksal z moški. "Ja, spal sem z moškim. Vsak v seksu eksperimentira. Veliko izkušenj imam, a tega nikoli nisem priznal, saj me doslej še nihče ni vprašal,“ je povedal 30-letnik, ki že več let posluša govorice, da je homoseksualec. Tega sicer ni priznal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.