Pestra gostovanja spoznavajo Dramo

Foto: Uroš Hočevar, SNG Drama Ljubljana Knapi slikarji Foto: Emma Szabo, SNG Drama Ljubljana Elijev stol Foto: Emma Szabo, SNG Drama Ljubljana Rojeni v YU Foto: Uroš Hočevar, SNG Drama Ljubljana Muhe Foto: SNG Drama Ljubljana Mortal kombajn
Na velikem odru SNG Drama Ljubljana bo v teh dneh gostovalo pet atraktivnih gledaliških uprizoritev iz Slovenije, Srbije ter Bosne in Hercegovine.
Oglej si celoten članek

Uvodno dejanje pestrega gostovalnega dogajanja v osrednjem slovenskem gledališču je včeraj z dramo Knapi Slikarji Leeja Halla v režiji Sama M. Strelca prispevalo celjsko gledališče. To bo v ljubljanski Drami gostovalo tudi prihodnji teden, ko bodo 29. februarja ob 19.30 uprizorili novo predstavo Muhe Jeana-Paula Sartra v režiji Janeza Pipana.

Priznano Jugoslovensko dramsko pozorište iz Beograda se bo v petek, 24. februarja, ob 19.30 predstavilo z dramo Elijev stol Igorja Štiksa v režiji Borisa Liješevića, dan pozneje ob isti uri pa z uprizoritvijo Rojeni v YU v režiji Dina Mustafića.

Gostovalni cikel bo zaključilo Narodno pozorište iz Sarajeva, ki bo v petek, 2. marca, ob 19.30 nastopilo s predstavo Mortal kombajn Pawla Sala v režiji Dina Mustafića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.