Pesem, ki je obsedla svet

Če še niste slišali pesmi Gangnam Style, jo še boste. Na Youtubu si je videospot ogledalo že skoraj 360 milijonov ljudi.
Oglej si celoten članek

Gangnam Style korejskega pevca PSY postaja svetovni hit. A ne samo zaradi melodije, temveč tudi zaradi koreografije, ki jo dobro pozna tudi pop pevka Britney Spears, ki jo je izvajala v pogovornem šovu Ellen DeGeneres.

Gangnam Style si je na Youtubu ogledalo že skoraj 360 milijonov ljudi, priredbe pa že prihajajo na plano. Tudi iz Slovenije. Naredil jo je nihče drug, kot Fredi Miler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:00 8. Oktober 2012.

    ja fora je sam da jaha nevidnega konja tu pa tam se kaka lepa korejka najde toj to pač vse …

  • 20:06 6. Oktober 2012.

    Sorry, saj to ne morš gledat, poslušat, pa še manj. Naj mi nekdo razloži, v čem je fora v teh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.