Za peresnike z rdečo peso in džinom najprej na zob skuhamo testenine v zadostni količini soljene vode. Nekaj tekočine prihranimo.
Rdečo peso skuhamo, olupimo in narežemo na manjše kocke. Odcedimo in postavimo na stran.
Šalotke olupimo in na tanko narežemo. V ponvi segrejemo 4 žlice olja ter popražimo rdečo peso in šalotko. Zalijemo z džinom ter dodamo svež sir, testenine in vodo, ki smo jo prihranili.
Na hitro premešamo ter začinimo s soljo in poprom. Peresnike z rdečo peso in ginom okrasimo s svežimi zelišči ali listi rdeče pese.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.
"peresniki z džinom"!!! porkamadona, a smo zdej že na piši kao što govoriš? Tko je Kopitar učil Vuka za tiste …