Papeževi čevlji so pravi hit

Foto: Mass Mass, 69,99 EUR Foto: Žurnal24 kombinacija Foto: Mass Mass, 69,99 EUR Foto: Mass Mass, 69,99 EUR
Za vroč trend, ki je preplavil svet mode, zdaj pa počasi osvaja tudi naše ulice, je kriv sam papež. Ste si kdaj mislili, da boste modni korak lovili v "njegovih" čevljih?
Oglej si celoten članek

Čevlji, poimenovani preprosto "papa shoes", osvajajo svetovne in tudi slovenske trendseterje, nad njimi pa so navdušene tudi zvezdnice. Prepričajo z udobnostjo, preprostim dizajnom ali pa s tem, da jih nosi tudi papež?

Naj bodo opazni

"Papa shoes" na hitro spominjajo na mokasine, a jih prekašajo z bolj prefinjeno obliko, peta je lahko zelo nizka in široka ali pa je sploh ni, prav vsi pa imajo zaokrožen jeziček in pri prstih mehko zaokroženo konico. Če želite z njimi še posebej izstopati, izberite par v lakasti različici ali pa takšnega, v celoti posutega z bleščicami.

Za udarne kombinacije

Čeprav jih je dovoljeno kombinirati kamorkoli, pa boste največji učinek dosegli, če jih boste kombinirali k hlačam in strogo krojeni srajci ali majici s potiskom. Če boste opravi dodali še strog ovratnik, suknjič in opazno uro, pa boste zadeli v polno. Primer kombiniranja poiščite v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.