Paparac Nortona obtožil nasilja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralec Edward Norton naj bi se zapletel v pretep s fotografom.
Oglej si celoten članek

Fotograf Alain Becerra-Calderon naj bi se v New Yorku približal igralcu Edwardu Nortonu in ga začel snemati. Ves čas ga je tudi spraševal, ali sta si podobna. Igralcu je prekipelo in ga je vprašal, zakaj ga zasleduje. Nato je moškega odrinil, ker ga ta ni nehal zasledovati.

Fotograf je po srečanju šel v bolnišnico, kjer je zdravnik ugotovil, da ima poškodovan sredinec. Pararac je pozneje trdil, da je bilo srečanje z igralcem zelo strašljivo, ter dodal, da se mora Edward naučiti obvladovati svojo jezo. "Ko sem ga vprašal, ali ga lahko nekaj vprašam, mi je vzel telefon," je povedal.

Sprva so policisti igralca, ki je pred kratkim dobil sina, obtožili nadlegovanja, vendar so primer opustili, ker ni bilo nobenih prič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.