Panč, smeh in krohot na Ljubljanskem gradu

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Danes se začenja Panč, festival stand up komedije, v sklopu katerega se bo na Ljubljanskem gradu do srede, 24. avgusta 2011, zvrstilo 24 stand up komikov iz Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Anglije, pa tudi Kanade.
Oglej si celoten članek

Vsak večer se bo na Ljubljanskem gradu od 21. dalje razlegal smeh, ki ga bodo zakrivili številni stand up komiki.

Nocoj se bodo na odru zvrstili Žan Papič, Dušan Tomić, Jonas Žnidaršič, Paul Sweeney, Perica Jerković in David Whitney. Program bo povezoval Andrej Težak - Tešky, eden izmed ponosnih očetov Festivala Panč, ki se je na Gradu rodil 17. avgusta pred tremi leti.

V primeru dežja se dogajanje seli v dvorano Cvetličarna, na sporedu pa bosta dve predstavi – prva ob 19.30 in druga ob 21.30.

Za dnevno vstopnico boste odšteli 16 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.