Pamelini dojki med drsanjem skočili na plano

Zvezdnici Pameli Anderson sta med drsanjem iz obleke pokukali dojki, zaradi česar je izpadla iz tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Ena najbolj seksi zvezdnic prejšnjega stoletja Pamela Anderson je gostovala v šovu Dancing on Ice (Ples na ledu). Drsala je v paru z Mattom Eversom, a kljub dovršenemu nastopu izpadla iz tekmovanja. Razlog za to je bil, da sta ji dojki pokukali izza obleke, kar pa ni očaralo žirije.

"Žal mi je za Matta. Spotaknila sem se, dojki sta padli ven. To se pri meni pogosto zgodi. Še vedno sem šokirana in razočarana. Bila sem prepričana, da bova dobro opravila. Vedela sem, da se bo to zgodilo, zato sem dojki vnaprej prelepila s cvetnimi listi. Vajena sem, da mi skočita ven, vendar ne v takšnem okolju," je opravičevala neljubi pripetljaj po nastopu.

Svojemu partnerju se je opravičila in zatrdila, da se nikoli več ne bo pojavila v resničnostnem šovu na televiziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:06 10. Januar 2013.

    Kaj je narobe s temi predvajanji. Sploh se ne premakne...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.