"Pa naj bo tako, kot pravi vir"

Foto: Žurnal24 Jan in Karin sta menda preživela strastno noč v hotelu. (Foto: Žurnal24)
Karin Škufca in Jan Plestenjak naj bi preživela vročo noč v enem izmed ljubljanskih hotelov. Manekenka govorice zanika in pravi, da avtomobil pred hotelom ni bil njen.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da naj bi se med Karin Škufca in Janom Plestenjakom vnele iskrice, bralec pa nam je poslal tudi fotografije avtomobilov, parkiranih pred hotelom Mons, za katere pravi, da sta njuna. Zvezdnika naj bi se po velikem koncertnem spektaklu Radia 1 pred nakupovalnim središčem Supernova na Rudniku v Ljubljani pripeljala pred hotel, najela sobo in jo zapustila v zgodnjih jutranjih urah. Karin je razmerje s pevcem že zanikala in povedala, da sta z Janom samo znanca.

O srečanju, za katerega naš bralec zatrjuje, da ni bilo zgolj prijateljsko, smo povprašali Karin, ki pravi, da avto, ki ga je naš bralec ujel v fotografski objektiv, ni njen. Priče trdijo drugače, saj se menda Karin in Jan sploh nista trudila skrivati. Manekenka pravi, da govoric ne bo več komentirala in razlagala.  

"Pa naj bo tako, kot pravi vaš bralec," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.