P. Diddy vpleten v čudno prometno nesrečo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški raper P. Diddy je bil včeraj vpleten v prometno nesrečo, za katero še vedno ne vedo, kaj jo je povzročilo.
Oglej si celoten članek

Na poti do hotela v Beverly Hillsu je P. Diddyjev cadillac, ki ga je vozil njegov osebni šofer, iz neznanega razloga trčil v avtomobil znamke Lexus. Vse skupaj se je zgodilo ravno na dovozu pred hotelom. Kot pravi očividec, je bil 42-letni zvezdnik zaradi nesreče tako pretresen, da je izstopil iz avtomobila in se ulegel na travo. Na noge mu je pomagalo hotelsko osebje, ki ga je kasneje pospremilo v hotel.

Policisti so sporočili, da je na kraj nesreče prispelo reševalno vozilo, ki pa v bolnišnico ni odpeljalo nikogar. P. Diddy zaenkrat še ni podal komentarja o nenavadni nezgodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.