Ota Roš se bori za viktorja

Foto: Žurnal24
Priljubljena radijska voditeljica Ota Roš ima te dni veliko zanimivega in drugačnega dela, kot ga je vajena sicer.
Oglej si celoten članek

V tem tednu se je namreč preizkusila v vlogi voznice taksija, v zavetišču za brezdomce je razdeljevala krofe in stregla kosila, lotila pa se bo tudi prodaje horsburgerjev. In čemu vse to? Ekipa radia Antena se je namreč odločila, da Oto letos pošlje v boj za viktorja popularnosti, v zameno za podporo pa mora punca opraviti naloge po izboru poslušalcev.

Kljub zanimivi spremembi dela pa je zgovorna radijka prepričana, da se bo še naprej raje držala mikrofona, saj ne verjame, da bi ljubljanske ulice prenesle še eno plavolasko za volanom taksija. "Izvedela sem marsikaj novega, zanimivega in se zelo zabavala," je še dodala Roševa, ki je bila za letošnjega pusta našemljena v angelčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.