Oskarji: Ko so ji rekli, naj pohiti, se je igralka spozabila

Foto: Profimedia OLIVIA COLMAN Foto: Profimedia OLIVIA COLMAN Foto: Profimedia OLIVIA COLMAN Foto: Profimedia OLIVIA COLMAN
Za največ smeha med zahvalnim govorom je poskrbela Britanka Olivia Colman.
Oglej si celoten članek

Britanska igralka Olivia Colman se je razveselila oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Najljubša. Zvezdnica zmage več kot očitno ni pričakovala. V šoku se je povzpela po stopnicah na oder in govor začela z besedami, da je zmaga "resnično stresna“. "To je smešno. Dobila sem oskarja,“ je nadaljevala in se med drugim zahvalila soigralkama Emmi Stoni in Rachel Weisz.

V isti kategoriji je bila letos nominirana tudi Glenn Close. Kipec ji je že sedmič ušel. "Že dolgo si moja vzornica. Nisem želela, da se to zgodi. Čudovita si in rada te imam,“ je o Glenn povedala Olivia, ki v zahvalnem govoru seveda ni pozabila niti na svoje otroke. "Če me ne gledate, dobro. Upam sicer, da me, saj se to ne bo več zgodilo,“ se je pošalila igralka in omenila, da je o nagradi sanjala že v časih, ko je delala kot čistilka.

Govori na Oskarjih so že nekaj let časovno omejeni. Ko so Olivii producenti namignili, da mora pohiteti, jih je na simpatičen način zavrnila. Kako, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:55 25. Februar 2019.

    Zelo simpatična.

  • 09:34 25. Februar 2019.

    zaigrano...fake čustva ...zlagano kot cel rdečkarski hoolywood

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.