Osemletna metalska zvezda

My First Hardcore Song je naslov pesmi, s katero je osemletna Juliet postala prava internetna senzacija. Video si je v prvih dveh dneh po objavi na YouTubu ogledalo skoraj šest milijonov ljudi.
Oglej si celoten članek

Osemletna deklica Juliet Childs iz Avstralije v pesmi poje o svojem življenju, ljubezni do svojega psa Roberta in o tem, kako ribe smrdijo, za skladbo, ki je zdaj dosegljiva na iTunes, pa je posnela tudi videospot v pravem metalskem stilu.

Črno-beli spot je v manj kot dveh dneh po objavi na spletnem portalu YouTube prejel kar 5,7 milijona klikov. "Uro zatem, ko smo objavili posnetek na YouTubu, smo prejeli na tisoče komentarjev," je povedala ponosna mama male zvezde Kristina ter dodala, da jo je včasih, ko je bila Juliet mlajša, uspavala s pesmimi Marilyna Mansona in skupine Slipknot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.