Osem trendov, ki jih hočemo pozabiti

Foto: Reuters Fergie Foto: FameFlynet Olivia Palermo Foto: FameFlynet Ciara Foto: FameFlynet Grace Phipps Foto: FameFlynet Taylor Swift Foto: EPA Lady Gaga Foto: EPA Rihanna Foto: Reuters Beyoncé
Ko so ti trendi prišli na modno sceno, so bili najbolj vroča roba, hotela jih je imeti vsaka ženska, zdaj pa so že v zadnjih izdihljajih.
Oglej si celoten članek

Lasje z ombre učinkom, skrite platforme, čevlji z nevidno peto, krila s krajšim sprednjim delom, papa čevlji ... Vse to so trendi, ki so bili še pred kratkim pravi hit in obvezna oprema vsake modne navdušenke, zdaj pa se že počasi poslavljajo od nas in so aktualni prav toliko kot lanski sneg.

V zgornji galeriji preverite, katerih trendov svet mode ne bo pogrešal in kako so jih nosile nekatere zvezdnice. Jim boste še naprej zvesti?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.