Osamljena v Baru

Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar Foto: Planet TV bar
Osamljena obiskovalka Bara je dokaz, kako zveste navijače imajo Barovci.
Oglej si celoten članek

Kamere, ki v živo spremljajo dogajanje v Baru in v stanovanju Barovcev, so v lokalu ujele gospo, ki je več kot 40 minut potrpežljivo čakala na postrežbo.

Črta in Ivone, finalista letošnje sezone resničnostnega šova, dopoldne namreč ni na delovnem mestu – očitno tudi njunih zamenjav ne – saj v stanovanju snemata intervjuje.

To obiskovalka očitno ni vedela ali pa je upala, da se bodo kmalu vrnili. Na srečo je imela s sabo mobilnik, s katerim si je krajšala čas, na pultu pa je našla tudi časopis. Ko ga je prebrala, je preverila stanje za šankom in zapustila lokal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:34 10. Junij 2015.

    dejansko se mi zdi da tukaj tekmovalci niso nič krivi, saj delajo tako kot jim je naročeno, če je kdo …

  • 15:04 8. Junij 2015.

    Ni mi jasno.... zakaj ne zaklenejo lokala, ko nikogar od osebja ni tam ?

  • 13:46 8. Junij 2015.

    se vidi kako priden in delaven je Črtt v resnici ter kako zelo ga skrbi za bar<br /><br />Bar je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.