Orto glasbeni april

Foto: Žurnal24 V ponedeljek se v sklopu Orto festa na sceno vračajo Flirt. (Foto: Lirrt.net)
Na Orto festu se bo v aprilu odvilo kar 26 koncertov. Rocku se bo med drugim pridružil tudi rap, pop in še kaj.
Oglej si celoten članek

Sinoči se je v Orto klubu začel Orto fest. Odprli so ga Dan D, ki bodo nastopili tudi nocoj. Od velikih oziroma največjih bendov bodo 22. in 23. aprila koncertirali tudi Siddharta.

 

Letošnji Orto fest pa ne bo minil samo v znamenju rocka, saj bosta nastopila tudi dva vidnejša raperja Trkaj (10. aprila) in Dalaj Eegol, ki bo oder zavzel kar dvakrat (9. in 24. aprila).

 

Foto: Žurnal24

Poskrbljeno za vse okuse

Med letošnje zunajserijske nastopajoče spada tudi pop in jazz pevka Alenka Godec, ki bo z bendom nastopila 17. aprila. Manijo tribute bendov v Sloveniji pa

bodo nadaljevali Not 'N' Vun, ki bodo v torek preigravali komade Metallice, in Iron Median, ki bodo 13. aprila nastopili kot najboljša slovenska različica skupine Iron Maiden.

Jutri, v soboto, bodo v Ortu kraljevali hrvaški punkrockerji Kud Idijoti, ob nedeljah pa ortobarovci počivajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.