Oriana se je končno rešila zlodeja!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Oriana Girotto je imela v zadnjem času kar nekaj zdravstvenih težav, ki pa se jih je na srečo rešila … in to tako, da je težavo enostavno polulala.
Oglej si celoten članek

Tako je, polulala je ledvični kamen, ki ji je v drugi nosečnosti povzročal kar precej težav. Marca so ji v ledvico vstavili kateter, ki bi notri ostal do konca nosečnosti, a so se Orianine težave na srečo rešile kar same.

Nosečniških zdravstvenih težav je končno konec, Oriana pravi, da se počuti odlično in da nadvse uživa v zadnjem mesecu nosečnosti. S partnerjem, glasbenikom Maticem Ajdičem, dojenčka pričakujeta 28. junija, zelo pa se ga že veseli tudi Orianin 13-letni sin Aleks, ki se ji je rodil v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.