Čokolado in orehe naribamo. Beljak stepemo v sneg. Kokosovo mast stopimo in primešamo rumenjak, 15 dag sladkorja, jajce, moko, naribano čokolado, orehe in sneg.
Maso enakomerno porazdelimo po pomaščenem pekaču.
Pečemo približno 20 minut. Po peki takoj premažemo s čokoladno glazuro.
Počakamo, da se glazura strdi, nato pa pecivo narežemo na rezine.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.