Oprsje najbolj zaželene igralke zaročenec rešil pred paparaci

Foto: Profimedia Phoebe Dynevor Foto: Profimedia Phoebe Dynevor Foto: Profimedia Phoebe Dynevor Foto: Profimedia Phoebe Dynevor Foto: Profimedia Phoebe Dynevor
Golobčka sta pošteno uživala.
Oglej si celoten članek

Phoebe Dynevor je zaslovela z Netflixovo serijo Bridgerton, v kateri je morala 29-letna Angležinja pozabiti na sramežljivost, saj je nadaljevanka polna strastnih prizorov. Igrala je v dveh sezonah te priljubljene serije, v najnovejši tretji pa ne, ker se je zgodba njenega lika v prvih dveh sezonah zaključila.

Medtem ko jo oboževalci na televizijskih zaslonih močno pogrešajo, lepotički nič ne manjka. Prav nasprotno - kot je videti iz romantičnih fotografij, preživlja najlepše dneve svojega življenja. S svojim zaročencem Cameronom Fullerjem je odpotovala na sanjski St. Tropez, kjer sta se na jahti popolnoma predala strasti. 

V nekem trenutku so jo paparaci ujeli, kako si je slekla majico, in preden si je nadela zgornji del kopalk, ji je zaročenec z rokami prekril prsi ter jo tako obvaroval pred radovednimi pogledi. Nato sta nadaljevala z objemanjem in poljubljanjem ter bila videti, kot da zunanji svet zanju ne obstaja. 

29-letna igralka se je s Cameronom, ki je sin hollywoodskega producenta Brada Fullerja, zaročila pred mesecem dni. Skupaj sta se v javnosti prvič pojavila julija lansko leto, ko sta se udeležila turnirja v Wimbledonu in se na tribunah sproščeno pogovarjala ter smehljala.

Cameron je v preteklosti nastopil v več oddajah, kot so Insecure, Into the Dark in The Goldbergs. Najbolj znan je po svoji vlogi v filmu Zadnja ladja, poleg tega pa vodi tudi priljubljen Youtube kanal Gregg and Cameron, kjer objavlja vloge, izvaja različne izzive in na pogovor vabi slavne goste. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:43 11. Junij 2024.

    Kdo ji je pa češpljo pokril ? Sanjski St. Tropez ???? Očitno še niste bili tam ! Piran je 3x …

  • 11:29 11. Junij 2024.

    I ja bih tata...bi komentirali Janezovi troli..

  • 10:28 11. Junij 2024.

    A nadaljevanje te serije pa bo, da je paparacov razbit gobec rešilo dejstvo, da je imel zaročenec roki zasedeni z …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.