Oprah prejela oskarja

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Priljubljena televizijska voditeljica Oprah Winfrey je prejela častnega oskarja.
Oglej si celoten članek

Ameriška akademija filmskih znanosti in umetnosti je s kipcem oskarja v soboto počastila Oprah Winfrey. Televizijska zvezda je prejela nagrado Jean Hersholt za humanitarno delo in človekoljubje. Po mnenju akademije je bila "posebej predana podpori izobraževalnih iniciativ ter povečevanju zavedanja o vprašanjih žensk in otrok tako v ZDA kot po svetu".

Častna oskarja sta prejela tudi igralec James Earl Jones in vizažist Dick Smith. Igralec je bil nagrajen za svoj filmski opus, nastopil je namreč v že več kot 50 filmih, od vloge boksarja v The Great White Hope do posoje glasu v filmih Vojna zvezd. Zaradi delovnih obveznosti je zlati kipec sprejel prek videoklica iz Londona.

Slavni vizažist, ki je sodeloval pri filmih, kot sta Izganjalec duhov in Boter, je prejel oskarja za svoje dolgoletno delo "izza scene".

 

 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.