Opala, kakšen trebušček!

Foto: Žurnal24
Whitney Houston je sprožila nove govorice. Tokrat se svet sprašuje, ali se je najedla hamburgerjev ali je morda noseča.
Oglej si celoten članek

Čeprav so jo zaradi obupnega petja že nekajkrat izžvižgali, Whitney Houston nadaljuje svojo svetovno turnejo. In tudi z enim od svojih zadnjih nastopov je dvignila ogromno prahu. A tokrat ne zaradi petja.

Na zasebnem koncertu v francoskem mestu Saint-Jean-Cap-Ferrat se je pojavila v zelo oprijeti beli obleki, ki je razkrivala njen zajetni trebušček. Je temnopolta pevka noseča ali je izpraznila restavracijo s hitro prehrano?

Kakor koli že, Whitney je očitno vseeno, kaj si svet misli o njej. To je dokazala že s svojim neuspelim povratkom in nenazadnje tudi s to obleko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.