Opa, to so prijateljice Dončićeve mame!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšne lepotice …
Oglej si celoten članek

Mirjam Poterbin, mama naša košarkaškega asa Luka Dončića, se je ta teden udeležila prireditve Športnik leta in s svojim čudovitim stasom ponovno privabila poglede! Lepa Mirjam je blestela v žametni obleki praznične temno zelene barve, izpod rok oblikovalke Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy, ki je slavno Dončićevo mamo sicer že večkrat odela v svoje večerne kreacije. 

Mirjam nikoli ne ostane neopažena, lansko leto pa je na naboru navdušila celo Američane in poskrbela, da se je glas o njeni lepoti razširil po ZDA. Prav tako ji je uspelo pozornost ukrasti tudi na izboru za NBA novinca leta, na katerem je slavil Luka. 

Na Instagramu pa je pred časom z eno izmed fotografij razkrila, da ima okoli sebe še cel kup privlačnih prijateljic. Mirjam je sicer že nekaj let srečna v objemu Borisa Požega Piksija, ki ima znano podjetje s sladoledi. Zvezo nam je lani maja potrdil Požeg. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:06 21. December 2019.

    katera je pa najbolj poterbina pardon, potrebna?

  • 17:42 19. December 2019.

    U pyzdo nej že grejo novinarji in Donćićići,jest mam dost teh šiptarcev!!

  • 12:58 19. December 2019.

    vse zgledajo približno enako dosadne...takih bab se človk naveliča v dnevu pa pol...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.