Opa, nje niso povabili na kronanje, to je njen odziv

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je jezna?
Oglej si celoten članek

London že nekaj dni počasi polnijo visoki gosti, ki so bili povabljeni na kronanje kralja Karla III., med njimi je tudi naša predsednica. Povabilo so dobili vsi člani družine in njihove družine, pa tudi kronane glave iz vseh koncev sveta. 

Na bratovem velikem slavju ne bo manjkal niti princ Andrew, ki je družini v zadnjih letih zaradi prijateljevanja s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom in obtožb, da je nadlegoval mlada dekleta, povzročil veliko sivih las. Seveda prideta tudi njegovi hčerki Beatrice in Eugenie, na presenečenje mnogih pa niso povabili njune mame in prinčeve nekdanje žene Sarah Ferguson, od katere se je ločil leta 1996.

Fergie, kot jo ljubkovalno kličejo, zaradi tega ni bila prav nič užaljena. "Ločena sem in to je državni dogodek. Ne moreš imeti obojega," je dejala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.