Opa! Marko v objemu druge, je Mirela že pozabljena?

Foto: Facebook Marko Jovonović Foto: Facebook Marko Jovanović Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela, Marko
Je Marko že pozabil Mirelo?
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova Bar, 31-letna Tanja Balabanić, je v enem tednu že dvakrat podražila s fotografijo, na kateri uživa v družbi izpadlega tekmovalca šova Big Brother, Marka Jovanovića. Glede na to, da mu na drugi sproščeno sedi v naročju, smo Marka, za katerega sedaj že vsa Slovenija ve, da so mu všeč starejše, povprašali, ali je na vidiku morda nova simpatija?

"Sva samo prijatelja, poznava se že od prej, in sicer preko Sanje, ki je prav tako nekdanja Barovka. Tanja pač rada objavlja slike, mislim da vsak dan objavi kakšno," pravi 21-letni Marko in se pošali: "Ni dovolj stara."

Dodaja, da avantur trenutno ne išče, saj si želi najprej razčistiti situacijo z Mirelo. Tega se je držal tudi na prvomajskem Spring Breaku v hrvaški Kanegri, študentski zabavi, ki je sicer znana po razvratnem dogajanju. A Pirančan pravi, da se ni spozabil: "Tudi ko spijem, zelo trezno razmišljam, verjetno sem eden redkih."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:52 7. Maj 2016.

    Mošnje se počasi polnijo tako da bo treba kmalu kaj izprazniti!

  • 10:20 7. Maj 2016.

    A.F. ali si se kdaj zamislila, kakšno delo opravljaš s tem pisunstvom? Če si končala katerokoli šolo, tudi samo osnovno, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.