Omar opozoril oboževalke, nekdo mu grdo škoduje

Foto: Rok Deželak
Foto: Rok Deželak
Grdo nagajanje Omarju Naberju in zavajanje njegovih oboževalk.
Oglej si celoten članek

Omar Naber se je znašel v nezavidljivi situaciji. Nekdo je pod njegovim imenom odprl lažen profil in zavajal oboževalke. 

"Pozdravljena privlačna oboževalka, priredil sem Tinder skupnost oboževalk. Čudovita oboževalka, čakal te bom tam in peljal na zmenek, da te spoznam," se glasijo sporočila, ki naj bi jih pošiljal Omar. A glasbenik svari, da to ni on. "To je prejel nekdo ženskega spola v mojem imenu z mojega lažnega profila. Želel bi si, da mi nekdo neha tako grdo nagajati in me spravljati v slabo luč," je zapisal Omar in opozoril: "Meni je grozno. Prosim, ignorirajte."

Omar je sicer že vajen "polen pod noge", enega najtrših pa mu je nekoč "vrgel" kar najboljši prijatelj. "Največji padec je bil, ko sem iz obupa zaradi slabega razmerja z bivšo partnerko zbežal za eno leto v London, ker drugače nisem znal stran. Ko pa sem prišel nazaj, je bila v razmerju z mojim najboljšim prijateljem, s katerim od takrat nisva več spregovorila. To je bilo zelo boleče," je lansko leto povedal v intervjuju za Žurnal24.

Leta 2020 pa se je moral soočiti z govoricami znanega tabloida, v katerem so objavili vest, da naj bi se pevec sprl z varnostnikom nekega lokala v Ljubljani. Opitemu Naberju naj bi natakarji odrekli še eno pijačo, ker se je dogodek zaključeval, kar pevcu menda ni bilo všeč in se je začel z njimi prepirati. Naber je pisanje zavrnil. 

"Zgodba ni resnična. Je pa žaljiva in predvsem obrnjena na glavo. Nič nisem bil opit. Nihče mi ni odrekal pijače. Nisem naročal nove pijače s polno steklenico. Nič ni prišlo skoraj do obračuna. To si je izmislil nekdo z bujno domišljijo in z zlobo in škodoželjem v srcu. Ne vem, zakaj bi kdorkoli lagal v slabo sočloveka, še posebej, če od tega nima nič. Je pa res, da sem se postavil v bran študentu, nad katerim se je varnostnik brez tehtnega razloga začel agresivno znašati. Krivice in agresije ne prenesem. Kdor me pozna, to ve. In ve, da se tako ne bi obnašal nikoli. Agresiven je bil varnostnik, ne jaz. Jaz sem samo stopil v bran napadenemu,“ se je branil takrat.

Od leta 2009 do leta 2011 pa se je soočal tudi z zelo resnimi obtožbami. Omar je sicer vztrajno zanikal očitke tožilstva, da je v noči na 27. oktober 2005 otipaval in spolno nadlegoval takrat 21-letno študentko v ljubljanski diskoteki Bachus, mu sodnikov ni uspelo prepričati. 

Potem ko ga je novembra 2010 na pogojno zaporno kazen obsodilo okrožno sodišče, je kazen sedmih mesecev zapora, pogojno dveh let za kaznivo dejanje spolnega nasilja leta 2011 potrdilo tudi višje sodišče. Zaradi zastaranja pa je zavrnilo del obtožbe, ki se je nanašal na povzročitev lahke telesne poškodbe, kot je leta 2011 poročalo Delo.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:36 27. September 2024.

    Sedaj je bolj videti kot, da je Omar sam odprl domnevno lažen profil, da je Ančka imela kaj pisat za …

  • 10:13 27. September 2024.

    Vsaj 10 je že bilo Omarjevih lažnih profilov, ki sem jih sama prijavila in blokirala. Očitno nekdo ponoči ne more …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.