Olivia Munn ima bizarno motnjo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lepa igralka Olivia Munn je priznala, da ima nenavadno motnjo, zaradi katere si puli trepalnice.
Oglej si celoten članek

Zvezda filma Vroči MikeOlivia Munn, je priznala, da se z živčnostjo spopada na precej nenavaden način. "Ne grizem si nohtov, ampak si pulim trepalnice," je razkrila za New York Daily News. "Ne boli, vendar je zelo nadležno. Vsakič, ko grem po opravkih, si moram nadeti umetne trepalnice."

Gre za motnjo nadzora impulza, znano kot trihotilomanija, ki se izraža preko puljenja ne le trepalnic, temveč tudi las in obrvi.

Igralkine težave naj bi sicer izhajale iz njenega otroštva, ko so se s starši veliko selili in je morala vedno znova vzpostavljati nova prijateljstva, kar ni bilo vedno najlažje, saj so bili nekateri otroci precej neprijazni do nje. "Tako se vedno bojim, da se mi bo kdo posmehoval," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.