Ojoj, v tem porniču nastopa moja žena!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neki Egipčan je ob svojem prvem ogledu filma za odrasle doživel pravcati šok. Ugotovil je namreč, da kar predobro pozna glavno zvezdo – svojo ženo.
Oglej si celoten članek

Egipčan, znan kot Ramadan, se je iz radovednosti odločil prvič v življenju ogledati pornič, zato se je odpravil v spletno kavarno, kjer pa je doživel nadvse neprijetno presenečenje. V filmu za odrasle je namreč zagledal svojo ženo, s katero sta poročena že 16 let in imata skupaj štiri otroke.

V nejeveri se je zgrudil na tla, ko pa se je zavedel, je odhitel domov, kjer se je soočil s svojo nezvesto ženo, ki mu je navsezadnje priznala, da ga je ne le varala z nekdanjim fantom, s katerim sta bila skupaj pred njuno poroko, temveč da je še vedno zaljubljena vanj. "Našel sem 11 filmov z mojo ženo v nespodobnih prizorih z njenim ljubimcem. Bilo je prvič, da sem si ogledal film za odrasle in to sem naredil zgolj iz radovednosti," je povedal Ramadan za egipčanski medij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.