Ojoj, to pa je nerodno!

Foto: Profimedia Sophie Kasaei Foto: Profimedia Sophie Kasaei Foto: Profimedia Sophie Kasaei Foto: Profimedia Sophie Kasaei Foto: Profimedia Sophie Kasaei Foto: Profimedia Sophie Kasaei
Resničnosta zvezdnica teh paparaci posnetkov ne bo vesela ...
Oglej si celoten članek

Britanska resničnostna zvezdnica Sophie Kasaei je oblekla tako tesne lateks hlače, da so ji te pri riti počile, ob tem pa je na plan pokukala njena zaobljena zadnjica v zapeljivih tangicah. Še dobro, da ji je prijateljica hitro priskočila na pomoč in ji čez "ta zadnjo" zavezala jakno. A žal so bili paparaci hitrejši in ta čas že zabeležili neprijetno situacijo. Fotografije modne katastrofe si poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:50 12. Avgust 2019.

    Pri taki obilnosti sploh ni čudno,kako se je sploh lahko skobacala v ta najlon....

  • 18:32 11. Avgust 2019.

    ej a tebe A.H.F ni nič sram da take debilne novičke objavljaš?.... dobesedno podn od podna...

  • 15:55 11. Avgust 2019.

    in je bilo treba takoj rdečo zvezdo gor nalimat...levičarska avtorica...ana butl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.