Ohcet v živalskem vrtu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na valentinovo bodo “poročili” ovna in srno.
Oglej si celoten članek

Petsto vstopnic po slabih osem evrov bo na voljo za valentinovo poroko med ovnom in srno v kitajskem živalskem parku. Nenavadni par je odraščal v isti skupini; “skupaj smo ju dali, ker sta oba rastlinojedca”, je za agencijo Xinhua povedal parkovni uradnik Liu Gencheng.

Njuno medsebojno naklonjenost so opazili skrbniki živali, po objavi prispevka na lokalni televiziji pa sta zaradi nekonvencionalnega odnosa zelo priljubljena med obiskovalci. Srna grizlja dlako ovna, ta pa odganja srnjake, poroča BBC. Sicer pa oven svoji bodoči nevesti ni bil zvest, saj je z edino ovco v parku zaplodil potomca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.