Ognjena nabodala

Foto: Norbert Tutschek
Foto: Norbert Tutschek
Nabodalca z jagnjetino v pikantni marinadi bodo zvezda piknika ali zabave.
Oglej si celoten članek

Zanje potrebujete:

  • 800 g puste jagnjetine (npr. stegna)
  • 100 g pršuta (na tanko narezanega)
  • 16 češnjevih paradižnikov
  • 4 feferone

Za marinado potrebujete:

  • 3 žlice čilijevega olja
  • 2 žlici medu
  • nekaj limonovega soka
  • sol
  • poper

Postopek priprave preberite tukaj:

Recept preberite na Jazkuham.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.