Odhaja še en priljubljeni rtvjevec

Foto: facebook
Foto: facebook
Po osmih letih bo zamenjal službo.
Oglej si celoten članek

“Grozno veliko odgovornost čutim, da bi ob koncu osmih rimskih let in po vsem, kar sem doživel tudi po vaši zaslugi, napisal nekaj bistroumnega, pa da bi si ljudje zapomnili. Ampak glava je - takole med pol praznimi in pol polnimi škatlami selitve - puhlo prazna, izčrpana od sloves in otopela od miline juga, ki ga zapušča. Zato le -  hvala za zaupanje sodelavcev, za zvesto in požrtvovalno spremstvo Iris Rupnik ter za zanimanje gledalcev in poslušalcev,” je zapisal novinar Janko Petrovec, ki se po osmih letih poslavlja s položaja rimskega dopisnika.

xxx

Od Petrovca so se poslovili včeraj na RTV Slovenija v Prvem dnevniku: "Poletje je čas koncev in novih začetkov, to velja tudi za našega kolega Janka Petrovca,” so povedali. Petrovec je svoj zadnji prispevek posnel tam, kjer se je začel njegov prvi - pred Kolosejem. 

Po poročanju Siola naj bi Janko septembra postal odgovorni urednik Radia Koper. Namesto Petrovca v Rim potuje Mojca Širok, ki je bila pred tem dopisnica v Bruslju. 

Zaradi nosečnosti se je od vodenja Lota lani novembra poslovila Jerneja P. Zhembrovskyy. Od prejšnjega septembra na televiziji v oddaji Sobotno popoldne ne vidimo več Lorelle Flego in Ane Tavčar, z novim letom pa v oddaji Dobro jutro ni več voditeljev Boštjana Romiha, Mojce Mavec, Katje Tratnik in Danice Lovenjak. Mavčeva je tako z novim letom poleg vodenja v oddaji Dobro jutro izgubila še oddaji Ratatujci in Čez planke, kaj počne zdaj, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 05:22 13. Avgust 2024.

    Kjer so levi je propad neizogiben!

  • 22:44 12. Avgust 2024.

    zarad mene lohk ukinijo RTVSLO.........ITAK JE VELIKO RUSKE GOLAZNI TAM ŠE POSEBEJ MED KOMENTARJI..........RTV JE KREMELJSKI NORČEK .......PUTINOVI HLAPCI

  • 22:19 12. Avgust 2024.

    Zame lahko gredo vsi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.