Odgovor – ŠIFRA: žurnal22

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slabo leto sem imela skrivno razmerje z xy. Pred nekaj časa jo je prekinil. Zanima me, ali imam kakšno upanje, da bova nadaljevala najino razmerje, ali ne?
Oglej si celoten članek

Numerologijo mnogi zamenjujejo s prerokovanjem – to pa ni njen namen. Odgovora v obliki da ali ne vam žal ne more ponuditi.

Na žalost kljub jasnim navodilom niste navedli vseh podatkov te osebe, da bi lahko oblikovala bolj kvaliteten odgovor glede vajinega odnosa. Na splošno vam lahko odgovorim, da prehaja xy v osebno leto 4, ki kaže predvsem povezovanje s preteklostjo in pa svojimi koreninami. Polagal bo temelje za vnaprej, gledal pa bo predvsem v preteklost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.