Odgovor - ŠIFRA: vodnarka

Foto: Žurnal24
Sem v čustvenem trikotniku. Zanima me, ali naj čakam na bivšega ali se mi pojavlja kakšna druga ljubezen v prihodnosti in kdaj?
Oglej si celoten članek

V Številu duše imate karmični dolg zaradi katerega se vam določene situacije v življenju, ravno na ljubezenskem področju, ponavljajo. Karmični dolg 13/4 je povezan z občutkom odgovornosti, reda in discipline; spoštovanja dela in drugih. Pridobimo si ga s prelaganjem svojim obveznosti in odgovornosti za napake, na druge; z neodgovornim in lahkomiselnim ravnanjem; tako, da ne upoštevamo čustev druge osebe itd. Karmični dolg naj bi prinesli s seboj iz prejšnjih življenj (duhovna numerologija tako uči), v tem pa ga odplačujemo. Ljubezenski trikotnik je čudovit način, da vas življenje nauči, kak občutek je, ko nimate lastne veljave, kljub temu da svojega bivšega še vedno iskreno ljubite.

Treba je postaviti meje, kajti učite se spoštovati tako druge kot tudi SEBE.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.