Odgovor - ŠIFRA: Tara Katarina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zanima me ,če se bo kaj razvilo na ljubezenskem področju z osebo rojeno 21.7.1976.
Oglej si celoten članek

Na žalost kljub jasnemu opozorilu za oddajo vprašanj, niste navedli vseh podatkov o vašem izbrancu. Numerologija temelji na izračunih, za katere potrebujem predvsem ime in priimek, ko raziskujemo srčne zadeve.

Na splošno vam lahko povem, da se ta oseba nahaja pod vplivom števila 6, kar označuje čustveno zelo intenzivno obdobje, ki bo ključnega pomena za odnose, ki jih ima z njem ljubimi osebami. Na vas vpliva letos število 8, ki pa prinaša predvsem spremembe na poslovnem področju. Za vas bo, kar se tiče odnosov in ljubezni, bolj pomembno leto 2013.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.