Odgovor - ŠIFRA: POTAPLANJE

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zanima me, če bo sedanji prijatelj postal tudi moj fant. Ali si lahko obetam resnejšo vezo z njim? Njegovo ime je XY, rojen pa je XY.
Oglej si celoten članek

Kot večkrat navedeno, taka vprašanja sodijo v vedeževalski kotiček. Poleg tega niste navedli vseh podatkov, zato sem omejena pri računanju.

On se nahaja v obdobju pod vplivom števila 5, ki simbolizira negotovost in spreminjanje. Predvidevati je, da mu v tem obdobju ne bo do resne zveze; kar pa se spremeni kasneje v leu 2012, ko nanj vpliva število 6. Vi se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 4, zato iščete temelje in varnost. Radi bi imela popredalčkane zadeve v življenju, da bi lahko gradili naprej. Vsekakor bo to prineslo mnogo izzivov, kajti njemu ni do razmišljanja vnaprej, tako kot je trenutno vam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.