Odgovor – ŠIFRA: posel februar 2012

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S 1. februarjem sem odprla dejavnost (delno povezano z poslom, ki ga želi izpeljati moj mož). Zanima me, ali bo posel stekel, kaj lahko pričakujem na tem področju, česa se morava paziti, oz. kje so prednosti?
Oglej si celoten članek

Samo rojstni datumi so dokaj spok podatek, zato bo moj odgovor temu primerno zelo splošen.

Sam datum odprtja je zelo pozitiven za posel, od vas pa se bo seveda pričakovalo, da ste kos izzivom poslovnega sveta, kott bi bili ''na trgu'' že dolgo let. Pomembno je, da sebe ne dojemate kot neizkušeno ali novinko, temveč posežete po dosegih (ali si vsaj zadate cilje). kot bi se uspešno ukvarjali s to dejavnostjo že dalj časa. Sami ste zelo dinamični in odprtega duha, zato uporabite to inovativnost v pozitivne namene. POmembno pa je, ko pridejo prvi preboji in večji uspehi, da vas to ne zaslepi. Eno je zaupanje vase, crugo je bahaštvo.  Veliko uspeha vam želim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.