Odgovor - ŠIFRA: Oktober

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Št. moje življ.poti = 3, zanimajo pa me št.usode, št.duše, št.osebnosti in št.zrelosti. Kaj le-ta povedo o meni nasploh in kako kaže z zamenjavo službe še letos?
Oglej si celoten članek

Število usode  6, Število duše 5, Število osebnosti  1, Število zrelosti 9

Ste oseba, ki deluje na podlagi čustev in notranjega glasu; ne poslušate nujno razuma, ko se odločate. Resnično razumete, da je sreča čustvo in, da preko (ali v nasprotje sebe) ne gre delovati. Okolica vas dojema kot bolj samostojno in svojeglavo kot v resnici ste. Radi se prilagodite, kadar s tem nekomu olajšate položaj. Ste čudovit prijatelj, a včasih neodgovoren partner. Ko vam nekaj ni pogodu, vseeno, je prva misel ''odhajam''.  Prisluhnite svoji kreativnosti in izražajte sebe, v vsem kar počnete. Kdo je rekel, da se to ne da?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.