Odgovor - ŠIFRA: mica

Foto: Žurnal24
Kaj me čaka na splošno?
Oglej si celoten članek

Vaše Število življenjske poti je 7, kar pomeni, da ste oseba, ki se trudi doseči kvaliteto v svojem življenju. Vaše Število usode je 9, kar pomeni, da ste polni sočutja do drugih, ter da bo nek aspekt vašega življenja namenjen pomoči ter podpori drugim. Kadar pa ste prizadeti vi, pa rane ližete v samoti.
 
Do svojega 56. leta ste v drugem življenjskem ciklu pod vplivom števila 2, kar pomeni, da vas čaka veliko dinamike na področju medsebojnih odnosov, predvsem družinskih vezi. V letošnjem letu ste pod vplivom števila 5, ki vam nosi spremembe na vseh področjih; morda celo tako zelo, da si boste večkrat zaželeli več miru v svojem vsakdanjiku. Pričakujete lahko tudi povečan obseg dela, pa naj gre za službene obveze ali dolžnosti doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.